Zoekrobots

Home Nieuws Zelzate Leeft Gemeentebestuur Politiek & Beleid Zoeken & Links Sitemap

05-05-2004   

Je zoekt iets op het internet? Hieronder vind je diverse zoekrobots en interessante portaalsites!  
Wil je meer informatie over de zoekrobots of wil je hun prestaties onderling vergelijken?
www.searchenginewatch.com

Google is een zeer grondige zoekrobot die het net voor jou doorzoekt tot in de kleinste gaatjes!  
Altavista is een begrip in de internetwereld: je kan zoeken op woorden, afbeeldingen, muziek en ga zo maar door!  
Yahoo hoeven we aan niemand meer voor te stellen. Op de sites van Yahoo krijg je verschillende instrumenten om beter en efficiŽnter te zoeken.  

Ilse media b.v. is in 1996 opgericht en sindsdien ťťn van de grootste internetuitgevers in Nederland. Met de portal ilse.nl en de zoekmachine ilse.be richten ze zich specifiek op Nederlandstalige websites.

 

Een gelijkaardige opzet als bij Webbel vinden we terug bij Advalvas. Hun zoekfunctie is er al jaren en maakt een onderscheidt in het zoeken in een Belgische weblijst en in een internationale versie.  

Zit je met je handen in het haar en kom je niet meer uit het gigantische aanbod op het internet? Geen probleem. Laat Lycos jouw persoonlijke internetgids zijn. Klik op de help links om te leren hoe je met behulp van Lycos sites, afbeeldingen, geluiden, nieuws enz., enz. makkelijk kunt vinden.  

Indrukwekkende en uitgebreide zoekresultaten. Beslist een aanrader. 

Ook een hele nuttige is de Nederlandse Vinden.nl! Deze site maakt het erg handig om meer lokale sites te ontdekken.  

24 uur op 24 mag je rekenen op deze butler. Hij beantwoordt al je vragen zolang je ze hem maar in het Engels stelt!!!  

Als u op een Expert-pagina een zoekopdracht geeft, doorzoekt Vindex een database met alleen websites over uw onderwerp.Zo vindt u sneller en beter, want Vindex doorzoekt niet langer miljoenen webpaginaís waarvan een groot deel niet of nauwelijks relevant is. Om het u nog eenvoudiger te maken vermeldt elke Expert een aantal links in rubrieken die u direct naar belangrijke websites over uw onderwerp linken. Zoekt u iets wat niet binnen de Nieuws, FinanciŽn, Telecom, Reizen of Muziek Experts valt, dan kunt u alsnog terecht binnen de grote NL-database van Vindex.  

Een internationale zoekrobot met een werelwijd netwerk aan partners.  

Deze krachtige "zoekrobot" bezocht en indexeerde elke site over BelgiŽ op het net. Ze laat toe een gebruiker snel en makkelijk van dienst te zijn.Omdat ze zich specifiek op BelgiŽ richt hoopt deze site accurate en nuttige resultaten af te leveren.  
Search the Web
Een zoekrobot van de Canadese firma Jayde Online 

Een eigen redactie verzamelt dagelijks de leukste Belgische en internationale sites op 60 themapaginaís en ruim 300 subcategorieŽn.
 

Een Nederlandse website met internationaal karakter voor het plaatsen van een oproep voor het hervinden van verloren vrienden of familieleden.
 

De Belgische website van Piet Ceyssens die u brengt waar u wil.
 

De startpagina van de Sinjoren en daarbuiten!

 

Add Me!

Back Up Next

pagehits sedert 04-11-2000:

website Martin Acke

 martin.acke@telenet.be   © 2000-2014